Hírek, információk

Őszi és téli időszakban kiváló szórakozási lehetőséget biztosítanak a gamer PC-k!

asztali pcAz őszi és téli időszak egyik legnagyobb kihívása, hogy a rossz időjárás miatt az emberek beszorulnak a négy fal közé, ez pedig bizonyos idő után igazán nyomasztó hatással bír a hangulatra. Ilyenkor a harcot csakis szórakozási lehetőséggel lehet felvenni, hiszen, köztudott, ha jól érzi magát az ember, a napok csak repülnek, így végül arra eszmél mindenki, hogy már mindjárt itt a tavasz. Ha Ön is szeretné magát vagy családját szórakoztatni megfelelő eszközzel, döntsön a gamer PC-k mellett!

A gamer PC-k, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, kifejezetten a számítógépes játékok követelményeihez lettek igazítva, így akadásmentes, élvezetes játékot biztosítanak a felhasználóknak. A gamer PC zavartalan játékélményével szinte elrepül az őszi és téli időszak, és úgy vészelheti át Ön vagy a családja, hogy minőségi szórakozásban vettek részt, vagyis a rossz hangulat egy percig sem veheti át az uralmat!

Élvezze Ön is a gamer PC-k játékélményét otthonában, nézzen körül nálunk, és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

 

 

 

 

 

A keskeny PC előnyeiről: ez kerüljön az íróasztalra!

Az egyre bővülő okos mobileszközök világában az asztali számítógép, hivatalos nevén a PC, szintemár elavult dolognak számít. Bizonyos értelemben az is lenne, ha a gyártók nem fektetnének időt, energiát és pénzt a folyamatos fejlesztésekbe. Az asztali PC-nek napjainkban is megvan a maga közönsége, sőt, ha valakinek asztali számítógépe van, az nem zárja ki, hogy más elektronikus eszközt is használjon. A széles kínálat személyre szabható lehetőségeket kínál, így minden fogyasztó aszerint válogathat, hogy a mindennapok során mikor, mire van szüksége, milyen eszközt mire tud a leghatékonyabban használni.
Az asztali PC otthoni és irodai környezetben is ideális lehet, meggyőző előnyöket kínál a helyhez kötött számítógépek használóinak. Egy asztali PC megvásárlásával sokszor ugyanazokat a jellemzőket megkapjuk, mint egy laptop esetében, csak éppen olcsóbban juthatunk hozzá például ugyanahhoz a teljesítményhez. További előnye, hogy az asztali számítógépet bármikor lehet bővíteni, erősíteni és könnyebben alakítható, mint egy laptop.
A gyártók igyekeznek további pozitívumokkal is felruházni ezeket a készülékeket, ennek ékes példája a keskeny PC-k vagy vékony PC-k megjelenése. Egy keskeny PC alapvető előnyei természetesen a fizikai tulajdonságaiból fakadnak. Mivel maga a gép vékonyabb, ebből következik, hogy sokkal kevesebb helyet foglal a hagyományos méretekkel rendelkező elődjénél. Egy keskeny PC-t akár lehet fektetve vagy állítva is használni, így könnyebb és praktikusabb választás. A kisebb méret abban is segít, hogy az asztali gép használata közben kevesebb energiát fogyasszunk, tehát költséghatékonyabb és környezetbarát eszközünk legyen.

A keskeny PC mérete ellenére nagy teljesítményre, ideális gyorsaságra képes, alacsonyak a karbantartási, üzemeltetési költségei, hosszú az élettartama és magas adatbiztonságot nyújt.

Amennyiben szeretne asztali számítógépet vásárolni és felkeltettük az érdeklődését a keskeny PC-k iránt, keressen meg minket bizalommal! Többféle keskeny PC is található a termékkínálatunkban, amihez kedvező áron, gyors szállítással juthat hozzá! Szívesen tájékoztatjuk az Önt érdeklő részletekről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Érvek a saját asztali számítógép összeállítása mellett

asztali számítógép összeállításaAz okos eszközök térhódítása az elmúlt években mindent elsöprő méreteket öltött. A mindennapi tevékenységeink nagy részét már könnyedén el tudjuk intézni egy okostelefon, egy tablet, vagy más, hasonló eszköz használatával. A szabadidőben és a munkában is nélkülözhetetlenné váltak ezek az eszközök, amiket már régen nem csupán kommunikációra használunk, emiatt egyre többen szabadulnak meg a régi, asztali számítógépeiktől, és csak laptopot, vagy egyéb kütyüt használnak. Az asztali PC ugyan helyhez kötött eszköz, de minden másban előnyösebb a használata, mint egy laptop, vagy egy telefon esetében. Megéri tehát egy saját asztali számítógép összeállítása? A válaszunk mindenképpen igen!

Mire számíthat az, aki a saját asztali számítógép összeállítása mellett dönt? Először is azzal, hogy a márkás laptopok árához képest jóval olcsóbban tud majd beszerezni alkatrészeket, illetve berendezéseket, de az olcsóbb árért valószínűleg erősebb gépet is kap majd. Azt nem kell magyarázni, hogy az asztali gépek kijelzője, vagyis a monitor nagyobb felbontású, ennélfogva pedig nagyságrendekkel jobb felhasználói élményt nyújt, mint egy tablet, vagy laptop. Az asztali számítógép összeállításánál tisztázni kell a személyes célokat és igényeket, és aszerint kiválasztani az egyes részeket – a monitort, a házat, a memóriát, a processzort stb. – hogy mire szeretnénk használni a PC-t.

Az asztali számítógép összeállítása nem végleges, hiszen további előnye, hogy bármikor bővíthető, fel is újítható, és ha valami tönkremegy, megéri kicseréltetni, hiszen nem kerül annyiba a javítás, vagy a csere, mint ha az ember egy új gépet vásárolna.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, amennyiben az a célja, hogy összeállít egy asztali számítógépet, és vásárolja meg olcsón az ehhez szükséges termékeket webáruházunkból! Kollégáink tapasztalt szakemberek ebben a témában, így szívesen segítenek szakmai tanácsaikkal is az asztali számítógép összeállításában!

Drónok és kiegészítőik: mire figyeljen vásárláskor?

drónokManapság rendkívül izgalmas innovációkkal találkozhatnak az emberek a videózás terén. E téren az elmúlt időszak legnépszerűbb technikai újdonságai a drónok, amikkel csodálatos légi felvételeket lehet készíteni, továbbá olyan különleges mozgásokat lehet az eszközökkel megvalósítani, amikre eddig korábban nemigen volt lehetőség. A drónok egyre több ember figyelmét keltik fel, még azokét is, akik eddig nem voltak érdekeltek a videózásban, tehát az eszközöket megvásárlók száma folyamatosan nő. Ahhoz, hogy a drón megvásárlása sikeres legyen, és a vevő olyan eszközre tehessen szert, ami minden igényét kielégíti, bizonyos tényezőket nem árt figyelembe venni!

A drón megvásárlása előtt fontos letisztázni azt, hogy milyen elvárásai vannak az eszközön található kamerával kapcsolatban. A piacon fellelhető drónkamerák többsége 720p felbontással rendelkezik. Ha a cél az, hogy ismerkedjen a technológiával, kísérletezzen, élőkép átvitelt biztosítana, akkor az ezzel a felbontással rendelkező drónok tökéletes választásnak bizonyulnak. Ha viszont filmkészítéshez lenne szükség az eszközre, az ennél nagyobb felbontású, vagy a 4K-s felvételre képes termékeket szükséges előtérbe helyeznie.

Beszerzéskor a drón kiegészítőkre is érdemes figyelmet fordítani, ugyanis az alkalmazásukkal meg lehet óvni az eszközöket, vagy még tökéletesebb végeredményt lehet biztosítani. Az utóbbi esetében ilyen például a gimbal, ami egy mechanikus kamerastabilizáló berendezés. A használatával a tökéletes videó képek készítése gyors mozgásoknál, illetve erős szél esetében sem jelenthet problémát. A védőkeret a biztonság szempontjából hasznos kiegészítő, hiszen védi a rotorokat és veszélytelenebbé teszi a használatot még gyerekek számára is.

Ha kérdései lennének a drónokkal és kiegészítőikkel kapcsolatban, vagy a választásban kérné segítségünket, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Választékunkban minőségi, megbízható eszközöket találhat, amelyek közül hobbi és professzionális célokra is beszerezheti a megfelelő drónt.

Prémium számítógépekkel könnyen megy a munka!
3 év garancia minden Prémium számítógépre!

prémium számítógépSzámítógép nélkül már nem sokra megyünk a mai világban. Minden háztartásban és irodai környezetben megvannak azok a számítástechnikai eszközök, amik segítik a kommunikációt és az elvégzendő feladatok gyors teljesítését. A laptop mellett még mindig tartja magát a PC is. Habár sokan már őskövületként tekintenek a PC-kre, mégis nagy hiba lenne őket leírni, hiszen több rejlik bennük, mint azt gondolnánk. Természetesen nem mindegy, hogy milyen PC-ről beszélünk. A prémium számítógépek kategóriájába tartozó berendezések nagyságrendekkel többet tudnak, mint egy felső kategóriás laptop, és hatékonyabban lehet velük dolgozni is. A kulcsszó tehát a munka lenne? Tévedés, mert egy prémium számítógép nem csak azoknak lehet hasznára, akik munkához szeretnék használni, különböző programokat futtatni, egyszerre több dolgot csinálni rajta, hanem azoknak is, akik játszani szeretnének rajta.

Tehát, hogyan lehet röviden összefoglalni azt, hogy mi tesz egy számítógépet prémium számítógéppé? Az ilyen gépek működése halk, szinte zajtalan, nem zavarnak nagy munka közepette sem. Nagy a tárhelyük, kiváló a teljesítményük, emellett pedig gyorsak, szempillantás alatt végzik el a feladatokat, a grafikájuk is meggyőző, és gazdaságos a működésük.

Amennyiben Ön is azoknak a vásárlóknak a táborát erősíti, akiknek szüksége van prémium számítógépre, akkor a legjobb helyen jár! Ha nem tud megelégedni az alap-, vagy középkategóriás PC-kkel, ha a laptopok egyszerűen nem nyújtanak elég nagy teljesítményt, akkor válasszon prémium számítógépet! Nem kell lejjebb adnia az elvárásaiból, ha a megfelelő helyen keresgél. Forduljon hozzánk bizalommal, és tekintse meg a webáruházunkban található termékeket! Garantáljuk, hogy széles kínálatunkban Ön is megtalálja pontosan azt, amit keres! Rendeljen online, kedvező áron prémium számítógépet, és mi rövidesen házhoz szállítjuk Önnek! A felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

Szeretné a feladatait hatékonyan végezni a munkahelyén?

irodai számítógépek

Manapság a legtöbb vállalkozásban elengedhetetlen, hogy a napi munkavégzésben ne alkalmazzanak a dolgozók számítógépeket. A levelezésektől kezdve a különböző hivatalos szerződések, dokumentumok megírásáig számos feladathoz szükségesek. Ahhoz, hogy a számítógépek a napi munkát valóban segítsék, kiválasztásukat nem lehet a véletlenre bízni. Lassú, akadozó berendezéssel nemcsak nem lehet megfelelően dolgozni, hanem komoly stresszforrásnak is bizonyul, hiszen ki ne bosszantaná fel magát azon, hogy nem tud azonnal megnyitni a számítógépről egy dokumentumot vagy a gép lassan hoz be egy programot, esetleg folyamatosan lefagy? Szerencsére ezeket a kellemetlenségeket könnyedén el lehet kerülni, ha a vállalkozás tulajdonosa tudatosan az irodai számítógépek kínálatából választ berendezéseket a napi munkavégzéshez.

Az irodai számítógépek, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, kifejezetten az irodai követelményeknek megfelelően kerültek kialakításra. Ezekkel az eszközökkel sokkal hatékonyabban és gyorsabban lehet dolgozni, hatalmas teherbírással rendelkeznek, egyszerre több programot is képesek kezelni. Jellemző az irodai számítógépekre a legalább 2 magos processzor és a minimum 4GB DDR4 memória, de nem ritka az sem, hogy utóbbi eléri a 8GB-ot.

Az irodai számítógépekre a gyorsaságon kívül a megbízhatóság is jellemző. Nincs olyan cégvezető, akinek ne lenne az az egyik nagy félelme, hogy fontos adatok, dokumentumok bármelyik pillanatban elveszhetnek a berendezésekről. Az irodai számítógépek gyártásakor kifejezetten figyelnek erre a szakemberek, hogy megbízható eszközöket biztosítsanak a vállalkozásoknak. Ennek ellenére természetesen nem árt mindig óvatosnak lenni és másolatokkal is rendelkezni a legfontosabb iratokból.

A választékunkban található irodai számítógépekkel öröm a munkavégzés nap, mint nap. Berendezéseink színvonalasak, megbízhatók, amelyek hosszú távon kiszolgálják vállalkozását. Ha a vásárlás előtt segítségre lenne szüksége a kiválasztással kapcsolatban vagy konkrét termékről szeretne bővebb információkat kapni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Rampage Riva G40 7.1 - Teszt

Leteszteltük a Rampage egyik Gamer headset-ét a Rivia G40-et.

GAMEPAD MOBILOKHOZ - Omega Sandpiper OTG Teszt

Ebben a videóban az Omega Sandpiper Gamepad-et vettük alaposabb vizsgálat alá. Nézd meg a videót és nyomj egy like-ot.

Minden amit tudni kell az Intel processzorok jelöléseiről

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!Annak, aki picit komolyabban foglalkozik a számítógépekkel, és a maximális teljesítményre törekszik, biztosan nem kell bemutatnunk az AMD és az Intel közötti versengést. Ha valakinek hobbija a gamer számítógépek összeállítása, bizony érdemes nyomon követnie az újdonságokat a processzorok terén is. Sokáig az Intel volt a befutó, azonban az AMD a Ryzen processzorokkal igencsak feladta a leckét és komoly ellenfélként tért vissza a piacra. Cégünk most AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációkat kínál árelőnnyel! Nézzük, mit érdemes tudni erről a termékcsaládról, avagy egy kis segítség asztali számítógép összeállításához!

Az AMD Ryzen processzoroknak három fő csoportja van: a 3-as szám a belépőszintet jelzi, az 5-ös a középkategória, a legfelsőbb szint pedig a 7-es. A Ryzen 7-es család háromtagú. 1700, 1700X és 1800X néven három nyolcmagos és 16 szálas, 16MB L3 cache méretű processzorból áll a kínálat. Különbség az órajelben és a TDP fogyasztási értékben van. A Ryzen 5-ös család szintén három tagból áll. Az 1600X és az 1500 hatmagos, 12 szálas, 16MB L3 cache méretű, 95, illetve 65W TDP értékkel. Az AMD Ryzen 5 1400X négymagos, 8 szálas, 8MB L3 cache-el.

Fontos újítás az AMD Ryzen processzorok terén, hogy idén tavasszal megjelentek a második generációs termékek is. Ezek már nem 14, hanem 12 nm-es gyártási technológiával készültek és mintegy 15%-kal nagyobb teljesítményre számíthatunk tőlük. A legújabbak a Ryzen 7 2700X és 2700, valamint a Ryzen 5 2600X és 2600. Az AMD Ryzen 7 processzorok ezúttal nyolcmagosak, 16 szállal, a két 5-ös szériatag pedig hatmagos 12 szállal. Egyúttal AMD X470 elnevezéssel új alaplapi lapkakészlet is jelent meg hozzájuk, ami sokkal energiahatékonyabb tavalyi elődjéhez képest.

Gamer számítógép vásárlása előtt áll? Keressen fel miket bizalommal, hiszen most az AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációkat árelőnnyel kínáljuk! Ne maradjon le, érdeklődjön még ma aktuális ajánlatainkról!

Személyre szabott megoldások? Bízza ránk az asztali számítógép összeállítást!

asztali pcNincs kétség afelől, hogy az asztali számítógépek rendkívül széles kínálatban állnak a vásárlók rendelkezésére, ennek ellenére igazi kihívást jelent meglelni azt a gépet, ami valóban igazodik a vevő elképzeléseihez. Ha Ön szeretne időt és energiát spórolni, bízza ránk az asztali számítógép összeállítását!

Az asztali számítógép összeállításával olyan berendezés tulajdonosává válhat, ami valóban igazodik az igényeihez, többek között Ön határozhatja meg a gép kapacitását, továbbá azt, hogy mekkora tárolási terület álljon rendelkezésre a fájlokhoz. Ha így vásárol gépet, biztos lehet abban, hogy a berendezésre hosszú távon számíthat, ráadásul javíttatni is sokkal előnyösebb ebben a formában a számítógépet, mivel nincsenek bennük gyárilag beépített elemek.

Bízza ránk az asztali számítógép összeállítását, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Munkatársainkra minden szakmai kérdésben számíthat, bátran forduljon hozzánk!

Rampage SGM-RX9 egér-Teszt

A Rampage SGM-RX9 egy gamer egér, ami maximum 4500 DPI felbontást támogat, de ha ez túl sok nekünk, akkor további három fokozat közül választhatunk a +/- gombok segítségével (800, 1200, 3000 dpi). Összesen 8 gomb került fel az egérre és természetesen gamer termék lévén a logó LED megvilágítást kapott, de világít még az oldala és a görgő is. Az egér mellé jár egy nem túl nagy, azonban egész minőségi egérpad. Részletes teszt a videóban. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára! 

 

Hama uRage Exodus Macro 2 Gamer billentyűzet-Teszt

A Cougar Vantarral ellentétben, a Hama uRage Exodus Macro 2 egy nagyobb és magasabb gombokkal rendelkező gamer billentyűzet. Az elérhető áru periféria ideális FPS, RTS, RPG és MMO játékokra, 4 programozható makró billentyűt és 2 további multimédiás gombot kapott. Támogatja az anti-ghostingot, három különböző színben tud világítani (kék, piros, rózsaszín), a csuklótámasznak köszönhetően pedig kényelmesen használható. Részletes teszt a videóban. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára! 

 

GAMDIAS HERMES E2-Teszt

Elkészült az első teszt videónk, amiben a Gamdias Hermes E2-es mechanikus billentyűzetét néztük meg. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára! 

 

Cougar Vantar-Teszt

A Cougar Vantar egy slim billentyűzet, tehát lapos billentyűkkel rendelkezik. A billentyűzetet egy RGB LED öleli körül és persze háttérvilágítással is rendelkezik, 8 különféle effekt közül választhatunk. Részletes teszt az alábbi videóban. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára!