A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Kategóriák

Személyi kölcsön

Hírek, információk

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!Annak, aki picit komolyabban foglalkozik a számítógépekkel, és a maximális teljesítményre törekszik, biztosan nem kell bemutatnunk az AMD és az Intel közötti versengést. Ha valakinek hobbija a gamer számítógépek összeállítása, bizony érdemes nyomon követnie az újdonságokat a processzorok terén is. Sokáig az Intel volt a befutó, azonban az AMD a Ryzen processzorokkal igencsak feladta a leckét és komoly ellenfélként tért vissza a piacra. Cégünk most AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációkat kínál árelőnnyel! Nézzük, mit érdemes tudni erről a termékcsaládról, avagy egy kis segítség asztali számítógép összeállításához!

Az AMD Ryzen processzoroknak három fő csoportja van: a 3-as szám a belépőszintet jelzi, az 5-ös a középkategória, a legfelsőbb szint pedig a 7-es. A Ryzen 7-es család háromtagú. 1700, 1700X és 1800X néven három nyolcmagos és 16 szálas, 16MB L3 cache méretű processzorból áll a kínálat. Különbség az órajelben és a TDP fogyasztási értékben van. A Ryzen 5-ös család szintén három tagból áll. Az 1600X és az 1500 hatmagos, 12 szálas, 16MB L3 cache méretű, 95, illetve 65W TDP értékkel. Az AMD Ryzen 5 1400X négymagos, 8 szálas, 8MB L3 cache-el.

Fontos újítás az AMD Ryzen processzorok terén, hogy idén tavasszal megjelentek a második generációs termékek is. Ezek már nem 14, hanem 12 nm-es gyártási technológiával készültek és mintegy 15%-kal nagyobb teljesítményre számíthatunk tőlük. A legújabbak a Ryzen 7 2700X és 2700, valamint a Ryzen 5 2600X és 2600. Az AMD Ryzen 7 processzorok ezúttal nyolcmagosak, 16 szállal, a két 5-ös szériatag pedig hatmagos 12 szállal. Egyúttal AMD X470 elnevezéssel új alaplapi lapkakészlet is jelent meg hozzájuk, ami sokkal energiahatékonyabb tavalyi elődjéhez képest.

Gamer számítógép vásárlása előtt áll? Keressen fel miket bizalommal, hiszen most az AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációkat árelőnnyel kínáljuk! Ne maradjon le, érdeklődjön még ma aktuális ajánlatainkról!

Személyre szabott megoldások? Bízza ránk az asztali számítógép összeállítást!

asztali pcNincs kétség afelől, hogy az asztali számítógépek rendkívül széles kínálatban állnak a vásárlók rendelkezésére, ennek ellenére igazi kihívást jelent meglelni azt a gépet, ami valóban igazodik a vevő elképzeléseihez. Ha Ön szeretne időt és energiát spórolni, bízza ránk az asztali számítógép összeállítását!

Az asztali számítógép összeállításával olyan berendezés tulajdonosává válhat, ami valóban igazodik az igényeihez, többek között Ön határozhatja meg a gép kapacitását, továbbá azt, hogy mekkora tárolási terület álljon rendelkezésre a fájlokhoz. Ha így vásárol gépet, biztos lehet abban, hogy a berendezésre hosszú távon számíthat, ráadásul javíttatni is sokkal előnyösebb ebben a formában a számítógépet, mivel nincsenek bennük gyárilag beépített elemek.

Bízza ránk az asztali számítógép összeállítását, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Munkatársainkra minden szakmai kérdésben számíthat, bátran forduljon hozzánk!

Őszi és téli időszakban kiváló szórakozási lehetőséget biztosítanak a gamer PC-k!

asztali pcAz őszi és téli időszak egyik legnagyobb kihívása, hogy a rossz időjárás miatt az emberek beszorulnak a négy fal közé, ez pedig bizonyos idő után igazán nyomasztó hatással bír a hangulatra. Ilyenkor a harcot csakis szórakozási lehetőséggel lehet felvenni, hiszen, köztudott, ha jól érzi magát az ember, a napok csak repülnek, így végül arra eszmél mindenki, hogy már mindjárt itt a tavasz. Ha Ön is szeretné magát vagy családját szórakoztatni megfelelő eszközzel, döntsön a gamer PC-k mellett!

A gamer PC-k, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, kifejezetten a számítógépes játékok követelményeihez lettek igazítva, így akadásmentes, élvezetes játékot biztosítanak a felhasználóknak. A gamer PC zavartalan játékélményével szinte elrepül az őszi és téli időszak, és úgy vészelheti át Ön vagy a családja, hogy minőségi szórakozásban vettek részt, vagyis a rossz hangulat egy percig sem veheti át az uralmat!

Élvezze Ön is a gamer PC-k játékélményét otthonában, nézzen körül nálunk, és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

GAMDIAS HERMES E2-Teszt

Elkészült az első teszt videónk, amiben a Gamdias Hermes E2-es mechanikus billentyűzetét néztük meg. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára! 

 

Cougar Vantar-Teszt

A Cougar Vantar egy slim billentyűzet, tehát lapos billentyűkkel rendelkezik. A billentyűzetet egy RGB LED öleli körül és persze háttérvilágítással is rendelkezik, 8 különféle effekt közül választhatunk. Részletes teszt az alábbi videóban. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára! 

 

Hama uRage Exodus Macro 2 Gamer billentyűzet-Teszt

A Cougar Vantarral ellentétben, a Hama uRage Exodus Macro 2 egy nagyobb és magasabb gombokkal rendelkező gamer billentyűzet. Az elérhető áru periféria ideális FPS, RTS, RPG és MMO játékokra, 4 programozható makró billentyűt és 2 további multimédiás gombot kapott. Támogatja az anti-ghostingot, három különböző színben tud világítani (kék, piros, rózsaszín), a csuklótámasznak köszönhetően pedig kényelmesen használható. Részletes teszt a videóban. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára! 

 

Rampage SGM-RX9 egér-Teszt

A Rampage SGM-RX9 egy gamer egér, ami maximum 4500 DPI felbontást támogat, de ha ez túl sok nekünk, akkor további három fokozat közül választhatunk a +/- gombok segítségével (800, 1200, 3000 dpi). Összesen 8 gomb került fel az egérre és természetesen gamer termék lévén a logó LED megvilágítást kapott, de világít még az oldala és a görgő is. Az egér mellé jár egy nem túl nagy, azonban egész minőségi egérpad. Részletes teszt a videóban. Ha tetszett a videó akkor dobj egy lájkot és ha még nem tetted meg akkor iratkozz fel a csatornára!