Hírek, információk

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!

2018.11.12 09:30
AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!

AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációk árelőnnyel!Annak, aki picit komolyabban foglalkozik a számítógépekkel, és a maximális teljesítményre törekszik, biztosan nem kell bemutatnunk az AMD és az Intel közötti versengést. Ha valakinek hobbija a gamer számítógépek összeállítása, bizony érdemes nyomon követnie az újdonságokat a processzorok terén is. Sokáig az Intel volt a befutó, azonban az AMD a Ryzen processzorokkal igencsak feladta a leckét és komoly ellenfélként tért vissza a piacra. Cégünk most AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációkat kínál árelőnnyel! Nézzük, mit érdemes tudni erről a termékcsaládról, avagy egy kis segítség asztali számítógép összeállításához!

Az AMD Ryzen processzoroknak általában négy fő csoportja van (egyes generációkban csak három): a 3-as szám a belépőszintet jelzi, az 5-ös a középkategória, a 7-es a nagyteljesítményű, a legfelsőbb szint pedig a 9-es, ami az elérhető csúcsteljesítményt jelképezi. A Ryzen 5000-es család négytagú. 5600X (középkategóriás), 5800X (nagyteljesítményű), 5900X (csúcsteljesítményű) és 5950X (csúcsteljesítményű) néven 6, 8, 12, 16 magos és sorrendben 12, 16, 24 és 32 szálas, az első kettő 34, míg az utolsó páros 64MB L3 cache mérettel rendelkező processzorból áll a kínálat. Különbség az órajelben és a TDP fogyasztási értékben van. A korábbi Ryzen 3000-es család még a mai napig is népszerű, köszönhetően kedvező áruk, és megfelelő teljesítményük okán. 4-től 12 magig, és 2-től 64MB L3 cache-ig terjedő paraméterekkel. Azonos jellemzőjük viszont, hogy mindkét család 7nm-en készül.

Fontos újítás az AMD Ryzen processzorok terén, hogy egy új processzorfoglalat köré épített extrém nagy teljesítményű CPU különítmény került megalkotásra Threadripper néven. Ezek a processzorok a hagyományos Ryzen családokhoz képest nagyságrendekkel nagyobb teljesítményre képesek, túlnőve a hasonló területre tervezett Intel megoldásait. Az elképesztő technikai tartalom, mint például a 64 mag, vagy 256MB L3 cache hozzá méltó magas árcédulával társul.

Gamer számítógép vásárlása előtt áll? Keressen fel miket bizalommal, hiszen most az AMD Ryzen processzor alapú komplett konfigurációkat árelőnnyel kínáljuk! Ne maradjon le, érdeklődjön még ma aktuális ajánlatainkról!