Gamer PC AMD Ryzen CPU

AMD Ryzen Gamer PC olcsón? Nálunk megtalálja!

Gamer PC olcsón? Nálunk megtalálja!Számítógépet vásárolna? Oda van a számítógépes játékokért és azok izgalmas világáért? Akkor érdemes olyan PC-t választania, amin kedvenc játékai hibátlanul futnak. Hiszen kit ne idegesítene, amikor már majdnem végigvitte a játékot, de hirtelen lefagy a számítógép és elvesznek a mentések?Az pedig az élményhez elengedhetetlen, hogy a játék hibátlanul, szaggatás, lefagyás és egyéb problémák nélkül legyen játszható.

Webshopunkban olyan olcsó gamer PC-ket talál, amik minden játékigényt kielégítenek. Ha úgy érzi, hogy nincs elegendő tapasztalata a számítógép alkatrészeinek kiválasztásában ahhoz, hogy megfelelő PC-t állítson össze, mi a segítségére lehetünk. A gamer PC összeállítása olcsón és egyedi igényei szerint megvalósítható, ha minket választ!

Tekintse meg termékkínálatunkat, és találja meg az Ön számára megfelelő gamer PC-t! Amennyiben a számítógép vásárlásban vagy az összeállításban szakértő segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! 

Válogasson kedvére számítógép kínálatunkból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek | Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

AMD Ryzen CPU-val szerelt Gamer PC kínálatunk

Az AMD Ryzen CPU-val szerelt Gamer PC-ket találja ebben a kategóriában. Ha valaki számítógépes játékokkal akar játszani, akkor ezt nem teheti meg bármilyen számítógépen. Ezeknek a játékoknak ugyanis magas gépigényük van. Igénylik a magas teljesítményt, hogy még realisztikusabb megjelenítést, még gyorsabb, stabilabb játékmenetet biztosítsanak.

Nagy teljesítményű, játékokhoz összeállított asztali PC-t keres? Itt megtalálja a legjobb ár/érték arányú, AMD Ryzen processzorral szerelt, kiváló teljesítményre képes Gamer PC-ket.

Az informatikai iparág bizonyos részeinek fejlődéséért a gamerek és a játékgyártó cégek felelősek. Évről évre egyre komolyabb gépigénnyel rendelkező, viszont egyúttal egyre szebb, egyre jobb játékokkal állnak elő a játékokat fejlesztő cégek. Ez pedig arra kényszeríti a processzorgyártókat (legyen szó akár CPU-ról, akár GPU-ról), hogy tartsák a lépést, folyamatosan fejlesszenek. A nálunk kapható gamer PC-ket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy megfeleljenek a különböző játékok gépigényének. Érdemes megnéznie a játszani kívánt játékok gépigényét, melyet mellékelnek a gyártót, majd ennek megfelelő vagy valamivel erősebb Gamer PC-t vásárolni.

AMD Ryzen CPU-val szerelt Gamer PC: a Gamer PC-k etalonja

Az AMD és az Intel versenyében úgy tűnik, hogy az AMD áll nyerésre. Legalábbis a játékok futtatását tekintve mindenképpen. Egyszerűen valamiért minden játék jobban, stabilabban, akadásmentesebben fut egy AMD processzorral szerelt számítógépen. Ez pedig mindennél fontosabb egy Gamer PC estén. Ezeket az asztali számítógépeket egy feladatnak rendeltük alá: a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák játékok futtatása közben.

Ebben igazán jó társra találtunk az AMD új generációs Ryzen processzoraiban. Ilyen nagy teljesítményű AMD Ryzen processzorral szereltük az összes Gamer PC-t ebben a kategóriában.

Természetesen figyeltünk arra is, hogy minden AMD Ryzen CPU-val szerelt Gamer PC-be legalább 8 vagy 16 gigabyte RAM is bekerüljön. Emellett sok Gamer PC SSD-vel szerelt, hogy még gyorsabban töltődjön be minden, ne ezen múljon a gamerek boldogsága.

A videókártyák közül egyetlen integrált kártyát használtunk, a Radeon Vega 11-et, mely sokkal jobb teljesítménnyel bír az Inteles integrált társainál. De ezt leszámítva minden gamer PC-be dedikált, gyors memóriával ellátott videókártyákat tettünk, akár 8 GB memóriával. Ezeket az AMD Ryzen CPU-s Gamer PC-ket kompromisszumok nélkül, tényleg gamereknek állítottuk össze.

Ár/érték arányban verhetetlen!

Az AMD Ryzen processzorairól érdemes tudni, hogy sokkal jobban képviselik a jövőt, mint a legtöbb Intel processzor. Sokkal több szállal, általában magasabb órajellel és még több maggal is rendelkeznek, ha az azonos árban lévő processzorokat nézzük. Ez pedig azt jelenti, hogy mindenképpen jobb vétel egy AMD Ryzen processzor egy gamer számára is. Főleg, ha megnézzük, mennyi mindenből lehet gyorsabbat, nagyobbat tenni a PC-be. Így tehát elmondható, hogy ezek a Gamer PC-k jobb ár/érték aránnyal bírnak, mint az Inteles társaik. Vagy azonos teljesítmény esetén jobb árszínvonalat képviselnek, azaz olcsóbbak.

Ha más célra is használná

Asztali PC-ből számos típus létezik, és mindegyiknek más az erőssége. Ha nem játékra, hanem egyéb célra vásárolna számítógépet, nézze meg asztali PC kínálatunkat. Ott megtalálja a céljainak legmegfelelőbb, legalkalmasabb PC-ket. Nézze meg, hogy milyen kategóriák vannak, és válasszon Önnek megfelelőt.