Számítógépház

Ha olyan számítógépházat keres, amilyenre mindig is vágyott, akkor garantálom, hogy jó helyen jár. Ebben a kategóriában ugyanis az egyéniségeknek és a gyakorlatias felhasználóknak éppúgy tartogatunk gépházakat.
Legyen szó bármilyen igényről, nálunk megtalálja a legmegfelelőbb számítógépházat. Akár egy jól kinéző gamer számítógépet kíván építeni, mi tudunk segíteni. Vagy ha azt szeretné, hogy mindig legyen elég csatlakozó az előlapon, mi akkor is tudunk jó megoldást. Érdemes a kategóriában szétnéznie, hogy megépülhessen álmai gépe.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Régen még főleg a fekvő gépházakat részesítették előnyben, melyek elbírták a nagy és nehéz monitorokat. Ma már viszont főleg az álló vagy univerzális kivitel a nyerő. A legtöbb gépház álló verzióban érhető el a mi kínálatunkban is, ebben a kategóriában.

Fontos a design a számítógépháznál, de az még nem minden

Általában a komolyabb gamerek szeretik a legütősebb, legjobb designnal ellátott számítógépházakat. Természetesen nekik sem kell csalódniuk nálunk. Sőt, a szokatlan formák kedvelőinek is vannak különleges megoldásaink, melyek garantáltan elnyerik tetszésüket. Számos ház készül például plexi fallal. Így azok is megtalálják a számukra megfelelőt, akik meg szeretnék mutatni, mi került az erőgépükbe.

És bár ezek után már valószínűleg hiába mondjuk, hogy ne a design legyen a döntő, sokaknál az lesz. Sokkal fontosabb ennél az, hogy mik a valódi igények. Persze ha az az igény, hogy vagány legyen a gépház, akkor nem kérdés, hogy olyat kell keresni. De ennél azért komolyabb kívánságok is felmerülhetnek. Ilyen pl. az is, hogy mennyi hely van benne, vagy hány USB csatlakozó található az előlapján.

Könnyen szűrhet a tulajdonságokra

Számos tulajdonság közül szűrhet, ha a képernyő bal oldalán elhelyezkedő szűrőket használja. Itt akár egyszerre több tulajdonság megadásával is kereshet. Így könnyen megtalálhatja azt a gépházat, amelyre valóban szüksége van.

Ha van kedvenc gyártója, akkor kezdheti azzal, hogy csak ennek a gyártónak a termékeit nézi meg. De akár arra is szűrhet, hogy legyen-e beépített táp a házban vagy sem. Illetve arra is kereshet, hogy ez a tápegység mekkora legyen. Aztán ott vannak még a méretszabványok is. ATX, E-ATX, ITX, microATX és Mini-TX közül is választhat, akár többet is megjelölve. 

Nem mindegy, hogy milyen a helyigényünk, ez sok mindent meg fog határozni. Eleve nem választhatunk túl kicsi számítógépházat, mert lehet, nem fér el benne minden. Ha tudja előre, hogy milyen alkatrészeket fog belepakolni épülő gépébe, akkor könnyen tud szűrni a szabad helyek méretére és darabszámára is. 2,5 vagy 3,5 vagy 5,25, ezt mind Ön tudja leszűrni, hogy olyanok maradjanak, amik megfelelnek igényeinek.

Fontos az is, hogy tudjuk, milyen csatlakozókra van szükségünk az előlapon. A kategóriában szűrhet USB 3.0 darabszámra, de akár arra is, hogy van-e a házban beépített kártyaolvasó.

Emellett még tud szűkíteni a konkrét méretre, a színre vagy a ventilátorok számára és méretére is.

Az Ön igényei döntsenek

Egy nagyon jó tipp a választáshoz: ne hagyja magát befolyásolni, csak a saját igényei döntsenek. Ennél jobbat nem is tehet magával. Ugyanis ha olyan házat vesz, ami végül nem lesz megfelelő, vehet másikat. Épp ezért tudnia kell, hogy mekkora és milyen számítógépházra van szüksége. Azt is jó tudni, hogy mik fognak belekerülni, mert ezek nélkül is nagyon nehéz a döntés. Ha pedig a jövőbeli bővítési lehetőségeket is figyelembe veszi, az már csak hab a tortán. Gondolja végig, és csak ezt követően döntsön, hogy mit vásárol.