Home Office PC

Home office PC - asztali számítógép otthoni munkához

A munkahelyünkön olyan számítógépen tudunk dolgozni, amin minden megvan. Egyrészt fel van telepítve, másrészt pont olyan elvárásoknak felel meg, aminek kell. Azok a számítógépek egész napos használatra lettek tervezve, hogy ne ezen múljon a cég stabil működése vagy profitja. Ugyanezt a stabilitást kell otthon is biztosítanunk, ha otthoni munkavégzésre szeretnénk asztali számítógépet. A home office PC-k nem erőművek, amin a legújabb játékok elfutnak. Nem erre terveztük őket. Ezek stabil, megbízható asztali számítógépek.

Válasszon megbízható számítógép csomagjainkból az otthoni munkavégzéshez 3 év teljeskörű garanciával!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Talán 2020 döbbentett rá mindenkit arra, hogy mennyire fontos is az, hogy otthon is minőségi munkát tudjunk letenni az asztalra. Nem csak a munkavállalók, de a cégek is rádöbbentek, hogy nem mindenkinek adottak az otthoni munkavégzéshez szükséges feltételek. Bár a 2020-as egy kivételes év, sok cég és munkavállaló rájött, hogy nem is rossz a home office. Épp ezért a jövőben feltehetően több cégnél lesz részleges vagy teljes home office-ra lehetőség, mert élesben tesztelték, és bevált. Ahhoz azonban, hogy ez megfelelően működjön, szüksége lesz Önnek is egy megbízható otthoni számítógépre.

Jó, ha van egy számítógépe kifejezetten otthoni munkára

Több szempontból sem hátrány, ha olyan számítógépet választ, amit csak a munkához használ. Egyrészt ott vannak a biztonsági okok. Amennyiben egyedül csak Ön használja a számítógépet, minimalizálja az esélyét annak, hogy vírus kerüljön rá. 

Másrészt ha olyan asztali számítógépet választ, amin nem (vagy nem jó minőségben) futnak a játékok, akkor nem foglalják el számítógépét családtagjai. Így biztos lehet benne, hogy nem kell azon aggódnia, hogy mikor végez gyermeke a játékkal, mikor tudja végezni a munkáját.

Home office PC – csak annyi, amennyi kell, jó áron

Egy home office PC közel sem ugyanaz, mint egy gamer PC. Ez meglátszik abban, hogy sokkal gyengébb videókártyával van ellátva, kevesebb memória is van benne, és a tárhely nagysága sem mérvadó. Egyszerűen nincs szüksége egy home office PC-nek arra, hogy egy erőművet üzemeltessen irodai feladatok ellátásához.

Épp ezért látszik meg az árán, hogy nem a legújabb fejlesztésű videókártyával és nem az elérhető legnagyobb RAM-mal van ellátva. Pénztárcakímélőbb megoldás egy asztali számítógép vásárlása, mintha beszerezne egy gamer PC-t, feltéve, ha valóban irodai használatra szánja. Ha más célra szeretne számítógépet vásárolni, akkor böngésszen asztali PC kategóriáink között, ahol céljának (vagy gamer gyermekének) megfelelő PC-t választhat.

A megbízhatóság a kulcs

Minden asztali PC típusnak megvan a maga erőssége. Amikor valaki egy home office PC mellett dönt, akkor a megbízhatóságot, a tartósságot helyezi előtérbe. Persze ez a kimagasló terhelhetőség a csúcsteljesítmény rovására megy, de a felhasználás jellege miatt ez meg sem érződik.

Az asztali számítógépek összeszerelése, a konfigurációk megálmodása és megépítése a mi szakterületünk. Épp ezért tudjuk, hogy milyen típusú alaplapot, processzort vagy egyéb hardvert milyen célokra lehet a legjobban használni. A home office PC-inkbe épp ezért olyan hardvereket raktunk bele, melyek célja, hogy hosszú távon is üzembiztosan szolgálják Önt. Célunk, hogy az otthoni munkavégzéshez biztosítsuk az Ön számára a legmegfelelőbb asztali számítógépet.

Mégis egyedi konfigurációt szeretne?

Ha vannak egyedi igényei, egyedi konfigurációt szeretne, természetesen abban is tudunk Önnek segíteni. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek | Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC