Alaplap

Alaplap

Egy számítógép összeállításánál az egyik legalapabb alkatrész maga az alaplap. Ez nagyon sok mindent meghatároz, épp ezért nagy odafigyeléssel kell megválasztani, hogy milyen alaplapot tesz az épülő számítógépébe. Szerencséjére mi épp ebben vagyunk profik, az asztali gépek összeszerelésében, így szaktudásunknak köszönhetően logikusan építettük fel a webáruházunkat is.

Számos szűrési feltétellel tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb alaplapot. A legjobb helyen van, ha teljesen az igényeire szabott számítógépet szeretne összeállítani! Mi segítünk ebben!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Egy asztali PC összeállítása sok helyen elcsúszhat, ha nem megfelelően válogatjuk össze az alkatrészeket. Még szerencse, hogy nálunk keresi alkatrészeit, ugyanis mi, mint ezek szakértői, a lehető legtöbb információt megadunk Önnek a tökéletes választáshoz.

Nálunk a teljes asztali számítógépét összeállíthatja, ráadásul teljesen igényeire szabottan, akár szakmai segítségünk mellett is. Kínálatunkban megtalálja az alaplapok mellett a tápegységeket, hűtőket, hangkártyákat, videókártyákat, memóriákat, háttértárakat, optikai meghajtókat, processzorokat és a számítógépházakat is. És természetesen a megfelelő perifériákat is kiválaszthatja készülő PC-jéhez, legyen szó akár csak egy egérről, billentyűzetről és egy monitorról. Vagy keressen olyan kiegészítőket, mint a nyomtatók, scannerek, gamepadok, kormányok vagy például a hangfalak.

Mindennek az alap(lap)ja

Tökéletes helyen van, mert ebben a kategóriában az alaplapokat találja, melyek (nevükhöz hűen) az alapját képezik az egész PC-nek. Számos paraméterrel rendelkeznek, melyek nagyban befolyásolják, hogy milyen processzorral, külső perifériával vagy épp gépházzal lesznek kompatibilisek. Egy jól megválasztott alaplappal épp az Ön igényeihez legjobban igazodó számítógépet tud összeállítani.

Használja a szűrési lehetőségeket

A képernyő bal oldalán számos szűrési lehetőséget talál. Ez nem véletlen, ugyanis ezzel tudja igazán személyre szabni az alaplapkínálatunkat. Ha tudja, hogy mit szeretne, mire van szüksége, milyen paraméterekkel kell rendelkeznie az Ön által keresett alkatrésznek, nyert ügye van. Csak beállítja azokat a paramétereket, melyek Önnél alap elvárásként megfogalmazódtak, és máris látja a teljes kínálatunkat, melyek megfelelhetnek.

Ezt követően érdemes rákattintania az egyes termékekre, hogy lássa a részletes leírást is, ahol többletinformációkat talál a termékekről. Ezek alapján már el is tudja dönteni, hogy mely alaplap lesz Önnek a tökéletes választás. Ha megtalálta, kattintson a “kosárba” gombra, és máris belekerült a kosarába az Ön számára legjobb alaplap. És máris folytathatja a többi alkatrésszel a kiválasztást.

Passzoljon a processzor az alaplaphoz

Ne essen abba a hibába, hogy olyan alaplapot választ, melyhez nem kompatibilis valamelyik egyéb számítógép-alkatrész. Talán a fő pont a processzor és az alaplap közötti kompatibilitás, erre nagyon figyeljen. Ha van konkrét elképzelése, hogy pontosan milyen típusú processzort szeretne, az a legjobb. Ekkor ugyanis ezt is figyelembe tudja venni a kiválasztásnál. Így garantáltan nem lesznek a kompatibilitással problémák.

Fontosak a csatlakozók!

Ahogy már fentebb is írtuk, bal oldalt talál szűrőket. Ezek közül több is arról szól, hogy milyen csatlakozóval rendelkezzen az alaplap. A legjobb, ha összeszedi, hogy várhatóan mihez szeretné majd csatlakoztatni a számítógépét, így kiválóan le tudja szűrni a megfelelő alkatrészt.