Kategóriák

Pár szóban magunkról…

PCBolt.eu Számítástechnikai Webáruház – Gyors, pontos és olcsó szolgáltatás Önnek…. Neked!

 

Közel 15 éve foglalkozunk informatikával és kereskedelemmel. 2010 áprilisában felvetődött bennünk a gondolat, hogy a meglévő értékesítési csatornáink mellett hozzunk létre egy webáruházat. Csapatunk informatikusokból és informatika tanárokból áll így sikerült is hamar megvalósítanunk az elképzelésünket

Már az első szárnypróbálgatástól kezdve azt valljuk, hogy akkor érdemes keményen dolgoznunk és csakis akkor lehetünk örömteliek, ha ügyfeleink teljes mértékben elégedettek a munkánkkal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink kéréseit rugalmasan, gyorsan kezeljük, mindemellett segítőkészen és egyértelmű kommunikációval támogatjuk üzleti kapcsolatainkat.

Véleményünk szerint nem elegendő csupán széles termékpalettát fenntartani… a termékelérhetőség és minőség biztosítása mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk a szakértő tanácsadást és támogatást, mellyel segíthetjük a vásárlást megelőző tájékozódást, majd az Önöknek….Nektek legjobb árucikk, átvételi- és fizetési mód kiválasztását.

Nem személytelen közvetítők, eladók szeretnénk lenni vásárlóink szemében, hanem PARTNEREK, akikhez bizalommal fordulhatnak kérdéseikkel, kéréseikkel és akihez elégedetten térhetnek vissza a következő alkalommal is.

 

PCbolt Számítástechnika Webáruház - Számítógép, Alaplap, Processzor, Memória, Videókártya, Notebook, Netbook,

Online webáruház, webshop, pcbolt, alaplap, processzor, memória, tápegység, notebook, netbook, merevlemez, hdd, lowepro táska, utángyártott toner, utángyártott tintapatron, komplett számítógép, pc, asztali számítógép, gamer pc, pendrive, utángyártott patron, utángyártott tonerFolyamatos AKCIÓK! ÚJ asztali számítógép 58990Ft-tól, AJÁNDÉK 4 GB pendrive, 2 év garanciával INGYENES házhozszállítás, gyors, pontos, megbízható