Brand asztali PC

Brand asztali PC

Itt a brand asztali PC kategóriában megtalálhatja a legismertebb, legkiválóbb, legmegbízhatóbb gyártók asztali PC konfigurációit. Itt nem konkrét feladatra szűkített számítógépeket talál, épp ezért az Ön elvárásainak megfelelően tud szűrni a paraméterek és gyártók között. 

Itt biztos megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb számítógép konfigurációt. Legyen szó akár internetes böngészésről, akár irodai munkáról vagy képszerkesztésről, jó helyen jár. Egy hasznos tipp: ha hosszú távon is megbízható PC-t keres, keresse bátran a DELL asztali PC kínálatunkat.

Válogasson kedvére márkás számítógép kínálatunkból. Dell, HP, Lenovo esetleg Asus? Nálunk minden márkát megtalál!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A brand asztali PC-k pontos kereséséhez használja a szűrőket!

Igen széles kínálattal rendelkezünk, ezért érdemes a szűrőket használni, melyekkel az Ön igényeinek legmegfelelőbb asztali számítógépeket szűrheti ki a kínálatunkból. Egyszerre több szűrővel is szűrhet, így tovább szűkítheti a találatokat. 

Ha van saját favorit márkája, akkor azt is egy gombnyomással kiszűrheti a találatokból. Ugyanígy kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb operációs rendszert is. Sőt, ha a design is számít, és fontos, hogy az otthonával is harmonizáljon asztali számítógépe, akkor a színszűrőt is beállíthatja elvárásainak megfelelően. 

Ha lényeges a perifériák csatlakoztatása, akkor talál DVI, illetve HDMI csatlakozós asztali számítógépeket is, melyekre szintén szűrhet. Ugyanígy gombnyomásra kiválaszthatja a beépített kártyaolvasóval, illetve USB 3.0-s csatlakozóval rendelkező PC-ket is.

Hardveres tulajdonságok közül választhat gyorsabb SSD-s háttértárat, akár 16 gigabájtos memóriát i7-es 9. generációs processzorral. Persze választhatja a mindössze 4 gigabájt memóriával, HDD háttértárral rendelkező Celeron számítógépeket is. 

Ha van konkrét elképzelése, hogy mire szeretné használni asztali számítógépét, akkor érdemes lehet megnéznie a teljes asztali számítógép kínálatunkat is. Ott talál több kategóriában irodai és gamer PC-ket is, melyeken belül ismét igényeinek megfelelően szűrheti tovább a számítógépek tulajdonságait.

Ha megbízhatóság, akkor DELL!

Ahogy az autómárkáknál, úgy a számítástechnikában is megvannak azok a jelzők, melyek hallatán azonnal tudjuk, melyik márkáról van szó. Az autóiparban a biztonságról a Volvo, az önvezető elektromos autóról a Tesla jut egyből eszünkbe. Az informatikára lefordítva ugyanezt, a megbízható asztali számítógépekről a DELL kell, hogy eszébe jusson. Ebben a kategóriában is számos DELL asztali PC-t talál, nézzen szét köztük mindenképp. Ha hosszú távon megbízható eszközöket keres, akkor a DELL lesz a legjobb választás az Ön számára is.

Monitor és számítógép egyben, mégsem laptop? Igen!

Kínálatunkban megtalálja azokat az all in one asztali PC-ket is, amelyek első ránézésre csak monitornak tűnnek. Mégis, ha kicsit komolyabban górcső alá vesszük őket, láthatjuk, hogy a monitorral egybeépítve tartalmazza magát a számítógépet is. Praktikus megoldás lehet Önnek, ha szeretné változtatni a munkavégzés, játék helyét, de nem szeretne sokat vacakolni a pakolással. Kiváló (és gazdaságos) választás pl. testvérek vagy házastársak számára, akik nem egy időben, illetve nem fix helyen szeretnék használni számítógépüket.

A laptopokkal szemben hatalmas előnyük az óriási képméret, mely a hordozható számítógépek esetén korlátozott.

Ha mégsem tudna választani

Előfordulhat, hogy túl sok információt talál oldalunkon. Bármilyen kérdése is legyen, ha bármiben tudunk segíteni, keressen minket bátran az oldal alján található elérhetőségeken, állunk rendelkezésére!