Office PC

Szeretné a feladatait hatékonyan végezni a munkahelyén?

Ha munkahelyi asztali számítógépről beszélünk, akkor olyan office PC-k jutnak eszünkbe, amin minden megvan. Eleve fel vannak rá telepítve a mindennapi munkánkhoz szükséges programok, és minden munkahelyi elvárásnak megfelelnek. Ezek a munkahelyi számítógépek a cég stabilitásáért, működéséért és végtére a profitjáért felelnek. Nem megengedhető, hogy kiessenek a munkából, ezért egész napos és stabil használatra tervezték őket. Egy office PC-nek nem kell erőműnek lennie. Stabil, megbízható működésre tervezték őket. Ilyenek hát a kínálatunkban elérhető számítógépek ebben a kategóriában.

Válogasson kedvére számítógép kínálatunkból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

                  AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek | Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

2020 volt az az év, ami nagyon sokaknak hatalmas sokkot jelentett a koronavírus és következményei miatt. Sok cég is megsínylette ezt az évet. Ha máskor nem, hát ebben az évben garantáltan elromlottak még a cégek számítógépei is. Persze, hogy elromlottak, ha nem jól állították őket össze, vagy ha nem olyan gépeket vásároltak, amiket kifejezetten erre építettek. Mi a PCbolt.eu-nál minden office PC-t úgy állítottunk össze, hogy a nevükhöz hűen kifejezetten a folyamatos munkavégzést támogassák. Minden cég számára fontos, hogy ha minden más rossz is, legalább a számítógépeik tartsák a frontot.

Nagy munkabírásra tervezve
Mi asztali számítógépek összeszerelésére szakosodtunk, ebben vagyunk profik. Az ebben a kategóriában található összes asztali számítógépet úgy terveztük meg, hogy kiszolgálják az Ön vállalkozását. És ennek egyik alapfeltétele, hogy nagy és folyamatos munkabírással rendelkezzenek ezek a számítógépek. Természetesen itt nem olyanra kell gondolni, mint egy gamer PC esetén, amikor magas grafikai teljesítményt kell produkálni a számítógépnek órákig. Ez másfajta terhelés, de a munkamenet folytonossága miatt stabilan kell hozza a teljesítményét akár napi 8-10-12 órában is. Ez idő alatt folyton azonnal elérhetőnek, fagyásmentesnek kell lennie az office PC-nek. Egyszerűen nem múlhat a munka gyorsasága az asztali számítógép sebességén.

Office PC – se több, se kevesebb
Egy office PC közel sem ugyanaz, mint egy gamer PC. Ez azonnal látszik a videókártyán, a memórián, a tárhelyen. Nem kell óriási tárhely, mert nincs mit rátenni. Nem kell bivalyerős videókártya, mert nincs mit meghajtani vele. És nincs szükség óriási memóriára sem, elég a kevesebb. Egyszerűen nincs szüksége egy office PC-nek arra, hogy egy erőművet üzemeltessen feleslegesen, sima irodai feladatok ellátásához. Épp ezért látszik meg az árán, hogy nem a legújabb és legkimagaslóbb paraméterrel rendelkező hardverek alkotják. Épp ezért pénztárcakímélőbb is, mint venni egy kész erőművet, feleslegesen. Persze ez csak addig igaz, amíg valóban irodai használatra szánja. Amennyiben más célra szeretne számítógépet vásárolni, akkor ne ezt a kategóriát böngéssze. Inkább böngésszen asztali PC kategóriáink között, ahol talál majd céljának (vagy gamer gyermekének) megfelelő PC-t.

A kulcs a megbízhatóság, 36 hónap garanciával!
Minden asztali PC típusnak megvan a maga erőssége. Ha valaki egy office PC mellett dönt, akkor a megbízhatóságot és a tartósságot helyezi előtérbe. Ilyenkor nem lesz fontos a csúcsteljesítmény, mert egyáltalán nem lesz kihasználva. Szakterületünk a számítógépek összeszerelése, ezért tudjuk, hogy olyan hardverekre van szükség, amelyek hosszú távon is üzembiztosan szolgálják Önt és vállalkozását.

Mégis egyedi konfigurációt szeretne?
Ha vannak egyedi igényei, egyedi konfigurációt szeretne, abban is tudunk Önnek segíteni. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!



Válogasson kedvére számítógép kínálatunkból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek | Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC