Pick Pack pont

Promóciós ajánlatainkat keresse a Facebookon és a weblapon!

pick pack pont logo

1. Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

A Pick Pack Pont-ok olyan   átvételi pontok amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

pick pack ponok

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor SMS-ben értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.


2. Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

   

  3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

  Bruttó 999 Ft, ha 30 ezer Ft felett vásárol, a szolgáltatás INGYENES! Kivétel az akciós termékek!

   

  4. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

  A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

   

   

  5. Milyen értékű és méretű termékeket vehetek át a Pick Pack Ponton?

  A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 250.000 HUF-ot. A termékek maximális mérete 60cm*60cm*60cm lehet, tömegük nem haladhatja meg a 20 kg-ot.

   

  6. Fizetési lehetőségek:

   

  Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előreutalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.

   

  7. Hogyan kapom meg a számlát illetve a garancialevelet?

   

  Ezek a dokumentumok vagy a termék dobozában vagy a dobozra ragasztott okmánytartó tasakban lesznek.

   

  8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

   

  Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.

  E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni!
  A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

  A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

   

  9. Mikor kaphatom meg a rendelésem?

   

  Általában (a raktáron lévő termékek esetében), munkanapokon 13.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Lapker Zrt, a PPP rendszer üzemeltetője.

  10. Tekintse meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!