A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Kategóriák

Személyi kölcsön

Termék részletekSamsung SL-M2675F lézernyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Samsung SL-M2675F lézernyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax
Bruttó ár: 48 006 Ft
Hitelkalkulátor
Lézer, Scanner, Másoló, Fax, 26lap/perc, 4800x600dpi, A4, USB, Patronok/tonerek:MLT-D116S/ELS; MLT-D116L/ELS
 • A Samsung Xpress M2675F gyorsabban készíti el az összetett, professzionális minőségű dokumentumokat, és kisebb üzemeltetési költséggel segíti a magas nyomtatási költségek elkerülését.Ráadásul emellett javítja a termelékenységet és rugalmasságot, mivel kevésbé összetett a használata.

  A munkafolyamatok javítása gyors és minőségi nyomtatással

  Gyors nyomtatás és képfeldolgozás

  Éles és professzionális minőségű dokumentumok

  Számtalan nyomtatási lehetőség a professzionális dokumentumokhoz

  Csökkentse költségeit az energia- és tonerfelhasználással együtt

  One Touch Eco gomb

  Easy Eco Driver

  Alacsony tulajdonlási összköltség

  Az egyszerű használatot célzó funkciókkal kezelheti, tarthatja karban és csatlakoztathatja mobilkészülékekhez a nyomtatókat

  Egyszerű tonercsere

  Easy Printer Manager

  Easy Document Creator

  Jellemzők

  Gyors nyomtatás és képfeldolgozás

  • Az Xpress M2675F nyomtatási sebessége, A4-es oldalak esetén 26 oldal percenként.Ezek a multifunkciós készülékek a Samsung fejlett, 600 MHz-es órajelű Cortex?-A5 processzoraival és a 128 MB-os memóriával a nagy, összetett nyomtatási feladatok kezelésére is képesek.Egy beágyazott képfeldolgozó processzor gondoskodik a beolvasott oldalak gyors kezeléséről.

  Éles és professzionális minőségű dokumentumok

  • A ReCP technológia a vékony vonalak és a negatív szöveg éleinek kiemelésével javítja a nyomtatott dokumentumok olvashatóságát.Az Xpress M2675F éles, tömör nyomatokat és lapolvasást biztosít, az effektív kimeneti nyomtatófelbontása akár 4800 x 600 dpi is lehet.

  Számtalan nyomtatási lehetőség a professzionális dokumentumokhoz

  • Az Xpress M2675F kialakítása olyan, hogy számos különböző típusú nyomathordozót képes kezelni.Segítségével a vállalkozások a professzionális megjelenés érdekében szórólapjaikat és egyéb kiegészítő anyagaikat akár vastagabb nyomathordozókra is, például 220 g/m?-es kartonra is kinyomtathatják.

  One Touch Eco gomb

  • A vállalkozások a One Touch Eco gombbal csökkenthetik a toner- és papírfelhasználásukat.A One Touch Eco gomb automatikusan bekapcsolja a 2 oldal/lap üzemmódot.A felhasználók választhatják azt a lehetőséget is, hogy a tonertakarékos üzemmódban kihagyják az üres oldalakat.

  Easy Eco Driver

  • Az Easy Eco Driver csökkenti a tonerhasználatot és az energiafogyasztást.A felhasználók további tonermegtakarítást érhetnek el azzal, ha a tonertakarékos üzemmódban eltávolítják a képeket vagy a szöveget.

  Alacsony tulajdonlási összköltség

  • A Samsung nagy kapacitású tonerkazettáit hosszú élettartamra tervezték, így segítenek az üzelmetetési költségek csökkentésében.A kezdőkészletben található toner és a normál kapacitású tonerkazetta akár 1200 szabványos oldal,a nagy kapacitású cserekazetta pedig akár 3000 szabványos oldal kinyomtatását biztosítja.

  Egyszerű tonercsere

  • Az Xpress M2675F tonerének cseréje gyorsan és egyszerűen elvégezhető.A felülről tölthető, kicsúsztatható fióknak köszönhetően a tonercsere mindössze négy lépésben elvégezhető.

  Easy Printer Manager

  • Az Easy Printer Manager segíti a cégeket abban, hogy több készüléken, távolról vezéreljék a One Touch Eco gomb funkcióit és a másolási, lapolvasási és faxolási beállításokat.Figyelheti a nyomtató állapotához tartozó hibaüzeneteket, például a papírtálca kiürülését, a toner kifogyását és a papírelakadásra figyelmeztető riasztásokat.

  Easy Document Creator

  • Az Easy Document Creator segíti a munkatársakat az összetett digitális dokumentumok gyors összeállításában, kinyomtatásában és megosztásában.A felhasználók többféle formátumba ? többek között e-pub formátumba ? is beolvashatják, összeállíthatják és elmenthetik a dokumentumokat.Ezek a dokumentumok a közösségi hálózatokon vagy akár faxon is megoszthatók.