Kategóriák

Személyi kölcsön

Termék részletekSony MHC-V11 Bluetooth Hi-Fi System

Sony MHC-V11 Bluetooth Hi-Fi System
Bruttó ár: 86 628 Ft
Szállítási idő:
3 nap
Garancia:
12 hónap
Kézbesítési módok:
utánvételingyenes
előrefizetésingyenes
csomagpontingyenes
PickPack Pontingyenes
Foxpostingyenes
Hitelkalkulátor
 • A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

  Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival. Csak pattintson be egy CD-t vagy pendrive-ot, vagy karaokézzon YouTube számokra a Bluetooth kapcsolaton keresztül. A két mikrofonbemenet lehetővé teszi, hogy barátaival közösen énekeljenek. A beépített vokálszabályzó funkció még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

  A Party Chain segítségével kibővítheti a hangsugárzó-rendszerét

  Növelje meg a hangrendszere teljesítményét. Csatlakoztasson több sztereórendszert egy láncolatba, hogy még kiválóbb audiokimenetet hozzon létre. Állítsa be az egyik eszözt ?Party Host?-nak, és szinkronizálja a zenét a láncban lévő többi rendszerrel.

  Szabja személyre beállításait a SongPal alkalmazással

  Vegye kezébe az irányítást a SongPal alkalmazás segítségével. Csak töltse le okostelefonjára, és élvezze a távirányításos zenelejátszást. Módosíthatja a hangbeállításokat, kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit telefonjáról vagy USB-ről is, és anélkül készítheti elő a következő számot, hogy a DJ-pulthoz lenne kötve.

  Kompakt kialakítás a maximális hordozhatóság jegyében

  Csak vegye fel, és már indulhat is a buli, bárhol is legyen, a kompakt kialakításnak köszönhetően. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár valahol máshol szórakozna, a kompakt kialakítás és a fogantyú biztosítja a hordozhatóságot és a kényelmet.

  A hangsugárzó-fények buli hangulatot teremtenek

  Fokozza a hangulatot a kék hangsugárzó-világítással.