Termék részletekBitFenix Pandora Ablakos Számítógépház - Fekete

BitFenix Pandora Ablakos Számítógépház - Fekete
 • BitFenix Pandora Ablakos Számítógépház - Fekete
 • BitFenix Pandora Ablakos Számítógépház - Fekete
 • BitFenix Pandora Ablakos Számítógépház - Fekete
Bruttó ár: 39 763 Ft
Szállítási idő:
3-4 nap
Garancia:
24 hónap
Kézbesítési módok:
utánvétel1599 Ft
előrefizetés1199 Ft
csomagpont999 Ft
PickPack Pontingyenes
Foxpostingyenes
Hitelkalkulátor

A mindössze 160 mm vastag Pandora Core Window időtlen, keskeny dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen modern környezetbe illik. A sima, ívelt stílussal ugyanolyan elegánsan mutat a nappaliban, mint a számítógépszobában, így ideális ház média. vagy házimozi PC-nek

A Pandora Core Window mindkét oldalát ívelt oldalpanel díszíti, amely matt, csiszolt felületű, szilárd alumíniumból készült, amely nem csak a hőeloszlásban segít, de kétségtelenül időtlen megjelenést is biztosít.

Az elit hardver megérdemli, hogy megmutassák. A Pandora Core Window ablakos oldalpanele nem csak az alaplapot és a grafikus kártyát mutatja, de az oldalra szerelt SSD-t is a zavartalan látványért.

A karcsú kialakítás ellenére a Pandora Core Window egy sor high-end hardvert képes fogadni, köztük akár 350 mm hosszú grafikus kártyákat, és akár egy 240 mm-es radiátort is vízhűtéshez. Tárolási oldalon beszerelhető két 3,5, vagy három 2,5 hüvelykes meghajtó.

A hardver hűvösen tartásának segítéséhez a Pandora Core Window okos kialakítást, és kábelelrendezést alkalmaz, hogy biztosítva legyen a hideg levegő elérése az elülső ventilátortól a grafikus kártyáig és a processzorig. A kábeldzsungel minimalizálásával, és a ventilátoroknak oda helyezésével, ahol a leginkább szükség van rájuk, a Pandora Core Window hatékonyan tartja kezelhetően a hőmérsékletet a keskeny kialakítása ellenére.

A szerelés egy kis méretű házban általában rémálom. Ezért lett a Pandora Core Window okosan kialakítva a gyors és könnyű telepítéshez. Előtelepített tartók teszik könnyűvé az alaplap telepítését, míg könnyen levehető oldalpanelek nyújtanak gyors hozzáférést az alkatrészekhez. A tápegység helyén át egyedi kábelkezelő konzol található, amellyel irányítás alatt tarthatók a tápkábelek, és biztosítható az optimális légáramlás.

Mint minden BitFenix ház, a Pandora Core Window is rendelkezik azzal a részletekre is kiterjedő figyelemmel, amely egy BitFenix ház birtoklását teljesen új élménnyé teszi. A gyorsrögzítésű porszűrők találhatók a teljes házon, amelyek segítenek a belső rész tisztán tartásában, míg a könnyen mosható, lekerekített élű kábel-átmenetek megelőzik a kábelek és az ujjak sérülését.


 

Válogasson kedvére számítógép kínálatunkból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

                  AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek 
Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC

 • Gyártói cikkszám
  BFC-PAN-600-KKWL1-RP
  Gyártó
  BitFenix
  Cikkszám
  KH313105
  Tömeg
  11,4 kg/db