Termék részletekAsus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete

Asus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete
 • Asus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete
 • Asus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete
 • Asus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete
 • Asus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete
 • Asus ROG Orion Pro Gaming Headset Fekete
Bruttó ár: 29 243 Ft
Szállítási idő:
3-4 nap
Garancia:
36 hónap
Kézbesítési módok:
utánvétel1599 Ft
előrefizetés1199 Ft
csomagpont999 Ft
PickPack Pont999 Ft
Foxpost999 Ft

Illesztőprogramot nem igénylő ROG Spitfire USB audioprocesszor, magával ragadó audioélmény és abszolút kényelem a hosszabb játékmenetekhez

 • Exkluzív ROG Spitfire USB audioprocesszor – illesztőprogramot nem igénylő hardveres DSP (digitális jelfeldolgozó processzor)
 • 7.1 csatornás virtuális térhatás, fejhallgató-erősítő és FPS EQ játékhoz optimalizált hangjavítási módok
 • Élethű hangok a játékokban az 50 milliméter átmérőjű, neodímium mágneses hangszórók feldobják a játék közben hallható hangok részletességét
 • Zavartalan figyelem a harcmezőn a hatékony, 30 decibeles zajszigeteléssel
 • Teljes méretű, 100 mm-es, az egész fület betakaró párnák tökéletes illesztéssel a hosszabb játékmenetekhez

Nyerj stílusosan. Teljesítmény kényelmesen

Az Orion PRO headset úgy készült, hogy a játékok szerelmeseinek a lehető legjobb, magával ragadó hangélményt és a szükséges pozicionálást biztosítsa minden játékban, bármely helyen. Bőséges kutatás és fejlesztés után, figyelembe véve a felhasználók visszajelzéseit, a ROG csapat megállapította, hogy a felhasználók kényelme kulcsfontosságú a játékhoz optimalizált headsetek esetében. Éppen ezért a ROG Orion PRO 100 mm-es, az egész fület lefedő párnákat biztosít a nagyobb kényelem érdekében, és nagy, 50 mm átmérőjű, neodímium mágneses hangsugárzók kerültek be a magukkal ragadó hangok lejátszásához.

ROG Spitfire USB audioprocesszor – nagy teljesítményű, illesztőprogramot nem igénylő, hardveres DSP

A ROG Orion PRO-ba bekerült a ROG Spitfire USB audioprocesszor is, ami hardverszinten működik, és nincs szükség külön illesztőprogram telepítésére. A nagy teljesítményű, hardveres digitális jelfeldolgozás segít a rendezvényeken a gyorsabb összeállításban, és megfelel a legtöbb professzionális rendezvény előírásának.

A ROG Spitfire a játékosok számára kényelmesen elérhetővé teszi a játékokat feljavító hangtechnológiákat: az FPS EQ funkciót a még jobb hang alapú pozicionáláshoz az FPS játékokban, a 7.1 virtuális térhatást és a fejhallgató-erősítőt. Mindháromhoz egy saját be-kikapcsoló gomb tartozik, semmilyen szoftveres felületet nem kell használni.

FPS mód: lepd meg az ellenfelet

Az FPS EQ fejlesztése során számos vezető FPS-játék hangkarakterisztikáját elemezték, és speciális hangfeldolgozó algoritmusok kerültek a hardverbe, hogy javítsa a szintek kiegyenlítését és a részletek még tisztábban szólaljanak meg. A játékosok pontosabban hallhatják az ellenfelek mozgásának, a fegyverropogásnak, a harc közbeni kiáltásoknak, vezényszavaknak és egyéb hangingereknek az irányát, ami segít a sikeres játékban.

7.1 virtuális térhatású mód: merülj el a csatában

A 7.1 virtuális térhatás mód élethű, torzításmentes térhatású hangot biztosít a játékban. Optimalizálja az eredetileg nem a kifejezetten a játékokhoz kifejlesztett térhatású effektusokat, így természetesebb és kiegyensúlyozottabb lesz a játék hangja.

Fejhallgató-erősítő mód: felerősíti a finom, de kritikus részleteket

A ROG Spitfire beépített fejhallgató-erősítője a ROG mérnöki tudományának legjavát használja a játékbeli hangrészletek felerősítéséhez, és kifejezetten úgy lett finomhangolva, hogy illeszkedjen a játékhoz optimalizált ROG-headsetek hangszínéhez, szemben más, készen kapható fejhallgató-erősítőkkel.

Élethű hangok a játékban - 50 mm átmérőjű, neodímium mágneses hangszóró

Az Orion PRO nagy, 50 mm-es, neodímium mágneses hangsugárzóit aprólékos gonddal finomhangolták, hogy még alkalmasabbak legyenek a dinamikus, hang alapú tájékozódásra. Kiemelkedő tisztaságot, dübörgő basszusokat, és extrém alacsony torzítást biztosítanak. Az erős, dinamikus hangok a virtuális csatateret élethűbbé teszik, hogy minden cselekedet és reflex villámgyorssá, megszokottan természetessé váljon.

Visszatolható zajszűrő mikrofon

Figyelembe véve a közösség visszajelzéseit, a ROG Orion PRO egy visszatolható, hajlékony mikrofonrudat kapott – így egyszerűbben állítható a szöge és praktikusan tárolható, ha épp nincs használatban. Az új mikrofonzaj-szűrési technológia érzékenyebben veszi a beszédhangot, így tisztább játék közbeni kommunikációt biztosít

Zavartalan figyelem a harcmezőn a hatékony, 30 decibeles zajszigeteléssel

A játékosok egyik fő problémája a zaj, amely gyakran vonja el a figyelmet, vagy okoz rossz döntéseket – ez pedig rontja a versenyeredményt. A ROG Orion PRO úgy készült, hogy a nagy párnák teljesen betakarják a fülkagylókat, és optimalizált zajszigetelési technológiákkal növeli a siker esélyét a játékokban és a hangokban való jobb elmerülést. Hatékonyan kiszűri az olyan zavaró hatásokat, mint a környezeti zaj és az emberi beszéd – a játékrendezvények két fő zajforrása. Kis zajok is elfedhetnek létfontosságú hangokat, így fontos, hogy a játékhoz használt felszerelés segítsen teljesen elmerülni a játékban és minden apró hangot pontosan adjon vissza, ezzel segítve a döntéseket.

Tartós kényelem és játékosbarát kialakítás - Finomhangolt szorítóerő

A bőséges kutatás és sok-sok prototípus kipróbálásának eredményeképpen az Orion PRO nemcsak könnyűre és ergonomikusra sikerült, hanem a fejpánt szorítóereje is optimalizálva lett a maximális kényelem érdekében

100 mm-es, teljes méretű, az egész fület betakaró párnák

A ROG tervezői a nagy, 100 mm-es, az egész fület lefedő, jól szellőző, minőségi bőr borítású párnák mellett döntöttek.

Kábelrendező

A ROG Orion PRO egy egyszerűen használható kábelrendezőt is tartalmaz a vezetékek jobb elrendezéséhez és a kábelek összegabalyodásának megakadályozásához.

2,5 méteres fonott kábel aranyozott csatlakozókkal

A ROG Orion PRO egy erős, fonott kábelt kapott, valamint aranyozott csatlakozókat a nagyobb tartósság és a torzítás csökkentése érdekében. A meghosszabbított, 2,5 méteres vezeték bőséges mozgásteret biztosít a játékosok számára.

A vezetékre szerelt hangerőszabályozás

Könnyedén szabályozható a hangerő vagy némítható el a hang a kompakt, felcsatolható hangerőszabályzóval


 

Válogasson kedvére számítógép kínálatunkból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

                  AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek 
Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC

 • Gyártói cikkszám
  90-YAHI9180-UA00
  Gyártó
  Asus
  Cikkszám
  KH180801
  Tömeg
  268 g/db