Számítógép kereső

CPU
Memória
Videókártya
Ár
51 994 Ft - 259 735 Ft

Kategóriák

Kesekeny PC

Fő kategória >Kesekeny PC

A keskeny PC előnyeiről: ez kerüljön az íróasztalra!

Az egyre bővülő okos mobileszközök világában az asztali számítógép, hivatalos nevén a PC, szinte

már elavult dolognak számít. Bizonyos értelemben az is lenne, ha a gyártók nem fektetnének időt, energiát és pénzt a folyamatos fejlesztésekbe. Az asztali PC-nek napjainkban is megvan a maga közönsége, sőt, ha valakinek asztali számítógépe van, az nem zárja ki, hogy más elektronikus eszközt is használjon. A

széles kínálat személyre szabható lehetőségeket kínál, így minden fogyasztó aszerint válogathat, hogy a mindennapok során mikor, mire van szüksége, milyen eszközt mire tud a leghatékonyabban használni.

Az asztali PC otthoni és irodai környezetben is ideális lehet, meggyőző előnyöket kínál a helyhez kötött számítógépek használóinak. Egy asztali PC megvásárlásával sokszor ugyanazokat a jellemzőket megkapjuk, mint egy laptop esetében, csak éppen olcsóbban juthatunk hozzá például ugyanahhoz a teljesítményhez. További előnye, hogy az asztali számítógépet bármikor lehet bővíteni, erősíteni és könnyebben alakítható, mint egy laptop.


A gyártók igyekeznek további pozitívumokkal is felruházni ezeket a készülékeket, ennek ékes példája a keskeny PC-k vagy vékony PC-k megjelenése. Egy keskeny PC alapvető előnyei természetesen a fizikai tulajdonságaiból fakadnak. Mivel maga a gép vékonyabb, ebből következik, hogy sokkal kevesebb helyet foglal a hagyományos méretekkel rendelkező elődjénél. Egy keskeny PC-t akár lehet fektetve vagy állítva is használni, így könnyebb és praktikusabb választás. A kisebb méret abban is segít, hogy az asztali gép használata közben kevesebb energiát fogyasszunk, tehát költséghatékonyabb és környezetbarát eszközünk legyen.

A keskeny PC mérete ellenére nagy teljesítményre, ideális gyorsaságra képes, alacsonyak a karbantartási, üzemeltetési költségei, hosszú az élettartama és magas adatbiztonságot nyújt.

Amennyiben szeretne asztali számítógépet vásárolni és felkeltettük az érdeklődését Kesekeny PCa keskeny PC-k iránt, keressen meg minket bizalommal! Többféle keskeny PC is található a termékkínálatunkban, amihez kedvező áron, gyors szállítással juthat hozzá! Szívesen tájékoztatjuk az Önt érdeklő részletekről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Telefon: 0620-5592106 E-mail: info@pcbolt.eu

Válogasson kedvére számítógép kínálatukból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

                  AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek 
Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC


Sorrend:


Sorrend:

Válogasson kedvére számítógép kínálatukból!
Széles választék, kedvező árak, megbízható minőség!

                  AMD Ryzen Gamer PC | Keskeny PC | Irodai számítógépek 
Gamer számítógépek [ Prémium számítógépek| Intel Core i3 Gamer PC | Intel Core i5 Gamer PC | Intel Core i7 Gamer PC